Kerstborrel online? Ambachtelijk Kerstpakket? Wij denken graag met je mee!

De laatste dagen van het jaar staan in de meeste bedrijven in het teken van samen terugkijken op een, in dit geval, bewagen jaar

De meesten van je medewerkers zullen thuis aan het werk zijn, maar je wil er toch graag voor zorgen dat je het teamgevoel houdt!Je online meeting kan ineens omgetoverd worden tot Kerstborrel! Voor elke medewerker een thuis-pakket op maat. Een mooie wijn, of wellicht een biertje, heerlijke hapjes om direct op te eten, of een menu-tje wat door de medewerker met enkele kleine handelingen een heerlijke kerstmaaltijd wordt!

Alles is in principe voor thuis mogelijk, we denken graag met je mee.Is er een zakelijk contact waar je graag in stijl het jaar mee doorneemt? We komen graag in je eigen keuken een lunch of diner ontzorgen!Naast de kadobon is er de mogelijkheid om samen met ons een kerstpakket samen te stellen.
Dit kan met houdbare producten die voor een later tijdstip bewaard kunnen worden. Maar zeker ook een ready-to-eat pakket met bijvoorbeeld huisgerookte zalm, oesters of ganzenleverpate.