Beleef de zondagmiddag!

Geniet en beleef van wat wij u te bieden hebben. Elke zondag is ons restaurant en terras geopend vanaf 13.00 uur.

 

Ons team zal u in de watten leggen; wij bieden u BIJzondere arrangementen volledig in het teken staan van culinaire beleving; smaakcombinaties, bereidingswijzen en gedachten achter de gerechten en wijnen. Het wordt u haarfijn toegelicht.


 

VERRAS-TERRAS ARRANGEMENT; € 38.50

Wat is er fijner dan buiten te kunnen eten en genieten van een drankje? Juist! Dit samen met het hele gezin beleven!!

Het is inmiddels een begrip geworden: ons verras-terras arrangement! In de zomermaanden vanaf mei gaan wij met het keukenteam op zondagmiddag, samen met u, ons terras op. Met heerlijke bereidingen o.a. van de BIG GREEN EGG uit onze buitenkeuken. Dit BIJzondere 4-gangen menu is te beleven voor 38.50.

Met de kinderen gaan we in overleg! Een kleinere portie mee genieten? Of toch liever een echt kindermenu? We maken er een zonnig feestje van!

Bij slecht weer hoeft u niets van dit spektakel te missen, u kunt dan plaatsnemen in onze tuinkamer. Enkel op reservering.


 

CULINAIRE WANDELING DOOR DE KAART IN 8-GANGEN; € 42,50

Mathijs en zijn keukenteam verwennen u met 8 gerechtjes, ook dit is weer een ware beleving! De koks komen bij u aan tafel en vertellen vol overgave over hoe de combinaties tot stand zijn gekomen en bereid zijn. Natuurlijk kunt u ook hier uw wijnen aan het menu aan laten passen zodat de prachtige beleving compleet is.

Bovenstaand arrangement is te bestellen tot 16.00 uur.

Natuurlijk kunt u ook van onze a la carte-kaart kiezen 

216 Laura Fotostudio 5W1A5660 Goesting Beejekurf

mathijs bbq