Welkom terug bij De Beejekurf!!

Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan alle geldende richtlijnen van het RIVM en de geldende noodverordening van Gemeente Venray houdt, hebben we het volgende protocol opgesteld.

Dit protocol is een levend document en zal steeds worden aangepast wanneer de situatie daar om vraagt. We zullen er zorg voor dragen dat dit protocol zichtbaar is op onze website en in het restaurant. Heeft u hierover vragen of opmerkingen? Stel ze gerust! Samen komen we alleen maar verder.

Terras open!!

Het terras is geopend! Heerlijk om jullie weer te ontvangen, te genieten van alle reacties en iedereen in de watten te leggen!!
 
Het is ook wel een uitdaging, hoe pakken we dat nu aan?
 
Het terras zal geopend zijn op dagen waarop het zonnetje zich laat zien en de temperatuur in ieder geval de 17 graden aan tikt.
 
Om zeker te zijn van een tafeltje kun je alvast reserveren op zaterdag of zondagmiddag. Je komt lekker genieten van een 4 gangen verrassingsmenu (€49). 
Rondom Hemelvaart en Pinksteren zijn er extra mogelijkheden, te zien in de reserveringsmodule.
Uiteraard kun je ook nog lekker thuis blijven genieten van onze menu's. Daar veranderen we voorlopig niets aan!
 
Ons terras is voor ongeveer 20 personen overdekt en beperkt extra verwarmd. We zorgen voor extra dekentjes maar neem vooral zelf een extra jasje of trui mee.
 
*) Mocht je het zelf toch niet fijn genoeg vinden om buiten te eten? —> We zetten in dat geval graag je reservering om in een menu voor thuis (€34.5)
*) Is er sprake van Corona gerelateerde klachten of moet iemand in quarantaine? We zetten in dat geval je reservering om in een menu voor thuis (€34.5). Zo ben je wel verzekerd van heerlijk eten en kunnen wij je toch in de watten leggen.
*) Zit je op het terras en besluit je de lunch voortijdig af te sluiten dan rekenen we de genuttigde gangen en drankjes (€ 10 per gang) 
 
We hopen dat je begrip kunt opbrengen voor onze situatie en er op vertrouwt dat wij er alles aan zullen doen om je een fantastische middag te geven!
 
We beseffen ons dat dit zakelijk klinkt. Maar de combinatie van factoren, samen met het plannen van voldoende medewerkers en het niet weg willen gooien van spullen maakt dat we het voor ons gevoel op deze manier in ieder geval wel heel duidelijk maken.

Voorafgaand aan je bezoek aan De Beejekurf

 • Vanaf de heropening is het verplicht te reserveren. Dit kan eventueel ook aan de deur.

 • We vragen je tijdens de reservering naar gezondheid. Dat doen we nogmaals wanneer je bij ons in het restaurant komt.

 • We vragen, middels een QR code, elke tafelgenoot zijn of haar gegevens achter te laten, deze worden enkel gebruikt op verzoek van de GGD en worden na 30 dagen verwijderd.

 • Weten we zeker dat iedereen fit en gezond is? Dan mogen we bedienen aan tafel.

 • Iedereen dient het terras om 18.00 uur verlaten te hebben, daarom is tot nadere informatie de uiterste tijd om te arriveren 14.30 uur en zal de laatste bestelling voor de keuken om 15.00 uur opgenomen worden. Tijdens de terrasopening tot 20.00 uur serveren wij een 4 gangen verrassingsmenu met enkele uitbreidingsmogelijkheden.

 

 • Mag het terras tot 20.00 uur open blijven, dan kan hebben we de volgende mogelijkheden: 
 • 7-gangen menu  tot 16.00 uur start
 • 6-gangen menu  tot 16.30 uur start   
 • 5-gangen menu  tot 17.00 uur start   
 • 4-gangen menu  tot 17.30 uur start   
 • 3-gangen menu  tot 18.00 uur start    

De vragen die we moeten stellen:

 coronavragen

Beantwoord uzelf, of één van uw tafelgenoten een vraag met ‘ja’, dan verzoeken we u om niet te reserveren, of de reservering te verplaatsen naar een ander moment. (Omdat deze vragen bij reservering anders beantwoord zou kunnen worden, dan op de dag van de reservering, vragen we u dit voor binnenkomst nogmaals)

In de periode dat we met een beperkt aantal gasten open mogen en ons gevraagd wordt rekening te houden met 1,5 meter tussen personen, zullen we enkel JRE-menu of het Bib Gourmand menu serveren. We hebben ook weer een kleine à-la-cartekaart. Hiermee zorgen we dat het aantal handelingen in de keuken sterk verminderd wordt, waardoor we tijdens de uren van lunch of diner met minder mensen tegelijk in de keuken hoeven te werken.

Naast de gezondheidscheck zullen we u vragen of u wellicht al weet hoeveel gangen u graag wil gaan eten en of er bijzonderheden zijn waar we qua maaltijdvoorbereiding rekening mee mogen houden. Weet u daar nog geen antwoord op, dan vragen we u dit alvast met je gezelschap te overleggen. Dieet- of menuwensen horen we graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Op de middag of avond zelf kunnen we daar geen aanpassingen meer in doen. Het aantal gangen zou ook al mogen, maar dat kan ook zeker nog op de middag of avond zelf!

 

Je hebt bij ons gereserveerd met:

- 2 personen:

Je mag met 2 personen aan een tafel zitten op minder dan 1,5 meter afstand, ook als je niet tot één huishouden behoort.

Behoor je tot één huishouden? Er mogen meer personen aan tafel zitten als zij tot één huishouden behoren.

- 3 personen of meer:

Behoor je tot één huishouden? Er mogen meer dan 2 personen aan tafel zitten binnen 1,5 meter als zij tot één huishouden behoren.

Bestaat het gezelschap uit meerdere huishoudens? In de gemeente Venray wordt akkoord bevonden dat men met 4 personen binnen 1,5 meter aan tafel zit. Heb je daar bezwaar tegen? Geef dit dan al bij de reservering aan. Dan overleggen we hoe we de gasten het veiligst en gezelligst kunnen plaatsen. We vragen je de tafelindeling te respecteren en niet te gaan schuiven hierin!

Soms lukt het ons om een grotere tafel op te bouwen waar je met je gezelschap op 1,5 meter van elkaar om één tafel kunt zitten tijdens je diner.

Soms moeten we er voor kiezen om het gezelschap op te splitsen in kleinere tafels.

Soms kunnen we, als extra service voor groepen, uitwijken naar onze locatie in het Odapark. Daar kunnen we op bepaalde momenten gebruik maken van het Theehuis.

Het bezoek aan De Beejekurf

Wellicht ten overvloede, maar zorg er voor dat je een mondkapje bij hebt. Deze draag je wanneer je door de binnenruimtes van ons restaurant loopt.

We ontvangen je aan de poort. Daar stellen we alle gasten wederom de vragen zoals eerder beschreven bij de gezondheidscheck.

Is iedereen fit en gezond? We vragen je dan om de handen te desinfecteren bij de hygienezuil. We vragen je ook om zelf je jas op te hangen. Onze medewerker vertelt het tafelnummer en in de garderobekast hang je rechts naast het nummer de jassen op. Zo vind je aan het einde van het bezoek ook weer snel je jas terug. Omdat we aan de deur alle checks hebben gedaan mogen we je naar tafel begeleiden.

Op tafel ligt een welkomstbrief met een QR-code. We vragen één iemand van het gezelschap deze te scannen en te zorgen dat gegevens van alle tafelgenoten worden ingevuld. Dit i.v.m. de verplichte vraag aan alle bezoekers om gegevens achter te laten in geval van COVID-19 contact- en bron onderzoek. We zijn verplicht dit te vragen, je bent niet verplicht uw gegevens achter te laten.

Omdat we de gezondheid van onze gasten en van onze medewerkers hoog in het vaandel hebben staan, hopen we dat je begrip hebt voor dit protocol. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we dit onder controle krijgen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we lekker mogen blijven genieten!!