Welkom terug bij De Beejekurf!!

Om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan alle geldende richtlijnen van het RIVM en de geldende noodverordening van Gemeente Venray houdt, hebben we het volgende protocol opgesteld.

Dit protocol is een levend document en zal steeds worden aangepast wanneer de situatie daar om vraagt. We zullen er zorg voor dragen dat dit protocol zichtbaar 

Voorafgaand aan je bezoek aan De Beejekurf

 • Het is verplicht te reserveren. Dit kan eventueel ook aan de deur. We vragen je naar je naam, telefoonnummer en mailadres.
 • We vragen je tijdens de reservering naar gezondheid. Dat doen we nogmaals wanneer je bij ons in het restaurant komt.
 • Weten we zeker dat iedereen fit en gezond is? Dan gaan we genieten!

 • Vanaf 26 juni is het mondkapje niet meer verplicht, mocht je dit zelf prettig vinden, dan kun je uiteraard een mondkapje dragen. Ons team zal geen mondkapje meer dragen, iedereen die werkzaam is heeft, net als onze gasten, een gezondheidscheck gehad.
 • Onze openingstijden zijn weer als vanouds: woensdag t/m zaterdag vanaf 17.30 en op zondag vanaf 13.00 uur.
 • Wij serveren graag ons JRE verrassingsmenu. Al het lekkers van De Beejekurf en de kookkunsten van Mathijs beleven in het aantal gangen dat jij graag wil.
  Voor onze gasten die graag hun eigen keuze maken is op alle dagen ons BIB-Gourmand menu ook weer te reserveren. Zet u dit in het veldje opmerkingen erbij? Uitbreiden met een extra gang is uiteraard mogelijk!
   
  We vragen je begrip voor het feit dat een menu-keuze per tafel geldt. Het is voor ons niet mogelijk om per tafel verschillende soorten menu's te serveren. Wel mag het aantal gangen wisselen!
   
  (Á la carte is deze maand helaas nog niet mogelijk) 
   
  Zijn er (di-)eetwensen? Zoals altijd krijgen we deze graag al bij de reservering door!
   

Je hebt bij ons gereserveerd met:

- 2 personen: Je mag met 2 personen aan een tafel zitten op minder dan 1,5 meter afstand, ook als je niet tot één huishouden behoort.

- 3 personen of meer: Gezelschappen mogen tot 4 personen weer bij elkaar aan tafel zitten, binnen 1,5 meter. We zullen dit ook zo hanteren! Voor meer dan 4 personen zullen we meerdere tafel zetten, maar wel zo gezellig dat jullie bij elkaar horen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. De één is heel streng in het bewaken van de afstand, de ander vindt het heerlijk om weer echt bij elkaar te zitten. Is er bezwaar tegen het plaatsen aan 1 tafel, dan is hier, in verband met de beperkte plek, overleg over nodig. Mail ons even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tussen 13 en 16 uur met 0478581869.

Soms kunnen we, als extra service voor groepen, uitwijken naar onze locatie in het Odapark. Daar kunnen we op bepaalde momenten gebruik maken van het Theehuis.

Het bezoek aan De Beejekurf

We ontvangen je aan de ingang. Daar stellen we alle gasten wederom de vragen zoals eerder beschreven bij de gezondheidscheck. Is iedereen fit en gezond? We vragen je dan om de handen te desinfecteren bij de hygienezuil. Omdat we aan de deur alle checks hebben gedaan begeleiden we je graag naar tafel.

Omdat we de gezondheid van onze gasten en van onze medewerkers hoog in het vaandel hebben staan, hopen we dat je begrip hebt voor dit protocol. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we dit onder controle krijgen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we lekker mogen blijven genieten!!

 

De vragen die we moeten stellen:

 coronavragen

Beantwoord uzelf, of één van uw tafelgenoten een vraag met ‘ja’, dan verzoeken we u om niet te reserveren, of de reservering te verplaatsen naar een ander moment. (Omdat deze vragen bij reservering anders beantwoord zou kunnen worden, dan op de dag van de reservering, vragen we u dit voor binnenkomst nogmaals)

Naast de gezondheidscheck zullen we u vragen of u wellicht al weet hoeveel gangen u graag wil gaan eten en of er bijzonderheden zijn waar we qua maaltijdvoorbereiding rekening mee mogen houden. Weet u daar nog geen antwoord op, dan vragen we u dit alvast met het gezelschap te overleggen. Dieet- of menuwensen horen we graag uiterlijk 24 uur van tevoren. Op de middag of avond zelf kunnen we daar geen aanpassingen meer in doen. Het aantal gangen zou ook al mogen, maar dat kan ook zeker nog op de middag of avond zelf!